Intretinere Aer Conditionat

Diagnosticarea si verificarea periodica trebuie obligatoriu să includă verificarea presiunilor sistemului de racire. Spalare si curatarea condensatorului, testarea amperajului al compresorului, gresarea motoarelor ventilatorului, verificarea partilor mobile, constatarea eventualelor defecte. Fără verificarea si intretinerea aerului conditionat periodic a intalatiei de racire si incalzire, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.

Aceste lucruri ne invata că toate costurile de revizie aer conditionat sunt recuperate destul de repede iat economiile dvs. lunare la factura electrica va fi una considerabila.

O instalatie de racire care este întreţinut în mod corespunzător, va dezumidifica incaperea mult mai eficient decat o clima ne verificata si intretinuta la timp.

Elementul cele mai important la un aer conditionat pentru a răcii corespunzator este freonul. Un echipament de climatizare care are cu 10% mai putin agent de răcire va functiona impropriu si nu va racii sau incalzii incaperea dvs!

Noi oferim mentenanta / intretinere pentru aer conditionat in Oradea sau alte orase din judetul Bihor

Asistenta telefonica:   +40 747 868 414