Montaj Aer Conditionat

Echipa noastra este pregatita sa realizeze servicii montaj aer conditionat complexe de unitati de climatizare, monosplit sau multisplit, ori echipamente destinate climatizarii spatiilor mari de lucru sau de productie in Oradea sau alte orase din judetul Bihor.

Se vor putea la cerere elimina echipamentele vechi si apoi realiza montajul celor noi, ori se va incepe un montaj intr-un spatiu in care nu a fost instalat un aparat de climatizare.

Montajul unui aparat de aer conditionat este o operatiune care poate fi realizata in conditii optime doar de catre o echipa de tehnicieni profesionisti care au instruirea si materialele necesare punerii in functiune de la zero a unui echipament de climatizare.

In oricare dintre situatii va informam ca avem la dispozitie materiale si tot setul de scule si echipamente profesionale cu care facem montajul, oricare ar fi marca sau capacitatea sistemului de climatizare pe care doriti sa-l punem in functiune.

Vom respecta complet ordinea si timpul de executare al fiecarui pas al manoperei de montaj, iar in final vom prezenta o proba de buna functionare.

Asistenta telefonica:   +40 747 868 414