Pareri clienti

PUBLICA ACUM O IMPRESIE DESPRE SERVICIILE OFERITE DE BODCLIM INSTAL SRL
TRIMITETI O RECENZIE
1
2
3
4
5
TRIMITE
     
ANULEAZA

SCRIE O IMPRESIE

Rata recenzii:  
 36 reviews

Servicii de calitate. Am achizitionat atat aparatul de la ei cat si montajul in 2017 si nu am ce sa reprosez. Circuitul fiind mai lung de 3M (inclus in pachetul aparatului), au motat tubulatura intr-un singur tronson, si am achitat doar diferenta de peste 3 M. Fara sudura, adaugiri sau alte artificii. Eu sunt super multumit. Ce au promis aceea au si facut iar pretul a fost unul corect.

de Mugur on BODCLIM INSTAL SRL

Seriozitate, promtitudine, profesionalism.

de Cristian on BODCLIM INSTAL SRL

Excelent !Seriozitate si profesionalism.Recomand!

de Cristea Marcel on BODCLIM INSTAL SRL

M-a determinat sa apelez la Bodclim,seriozitatea si promptitudinea preluării comenzii.Și nu regret.Au instalat aparatul in 2 ore.Recomand cu încredere!

de Chirila Ecaterina on BODCLIM INSTAL SRL

Am achizitionat si montat un aparat de aer conditionat, am fost foarte multumita de echipa de profesionisti , de promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul lor, au lucrat curat si totul a durat foarte putin, va multumesc. Recomand aceasta echipa si altora care vor sa-si monteze aparat de aer conditionat.

de Stancea Calin on BODCLIM INSTAL SRL

Multumim frumos, sunteti niste profesionisti, recomand cu cea mai mare incredere aparatele lor si mai ales montajul si disponibilitatea sa te ajute cu orice probleme sau intrebari ai avea!

de Daniela on BODCLIM INSTAL SRL

Excelenta, promptitudine, seriozitate. Nota 10 ! Recomand tuturor.

O echipa profesionista care s-a ocupat corespunzator de tot, de la ofertare si achizitie pana la montare. Raport calitate pret mai bun decat orice gasesti de cumparat din magazinele retail mari. Recomand cu mare drag serviciile celor de la Bodclim! Felicitări Gabi si întreaga echipa,!

Baieti seriosi,profesionisti.

de Dan B. on BODCLIM INSTAL SRL

Foarte multumit. Au lucrat ca la carte, au instalat intr-o zi trei aparate de clima, in conditii nu tocmai uaoare. Au lucrat curat, si ingrijit. Aparatele achizitionate tot de la ei sunt foarte ok dpdv al raportului pret/performanta. Mi-au castigat increderea si cu siguranta voi apela la ei si in viitor, la urmatoarele achizitii. Ii recomand!

Pagina 1 din 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»