Servicii

MONTAJ

Echipa noastra este pregatita sa realizeze servicii montaj aer conditionat complexe de unitati de climatizare, monosplit sau multisplit, ori echipamente destinate climatizarii spatiilor mari de lucru sau de productie. Se vor putea la cerere elimina echipamentele vechi si apoi realiza montajul celor noi, ori se va incepe un montaj intr-un spatiu in care nu a fost instalat un aparat de climatizare.

Montajul unui aparat de aer conditionat este o operatiune care poate fi realizata in conditii optime doar de catre o echipa de tehnicieni profesionisti care au instruirea si materialele necesare punerii in functiune de la zero a unui echipament de climatizare.

In oricare dintre situatii va informam ca avem la dispozitie materiale si tot setul de scule si echipamente profesionale cu care facem montajul, oricare ar fi marca sau capacitatea sistemului de climatizare pe care doriti sa-l punem in functiune. Vom respecta complet ordinea si timpul de executare al fiecarui pas al manoperei de montaj, iar in final vom prezenta o proba de buna functionare.

REPARATII

Avem oameni specializati pentru repararea aparatelor de aer conditionat in orice sector va aflati. Aparatele de climatizare se pot strica din cauza folosirii necorespunzatoare, a tensiunii prea salabe sau prea mari de la reteaua electrica.

Slabirea legaturilor duce la pierderea in totalitate a agentului de racire (Freon). Indiferent de gravitatea defectiunii, oferim servicii profesioniste de reparatii diagnosticare si service.

Serviciul de reparare cu personal calificat este disponibil pentru dumneavoastra. Toate serviciile noastre de reparatii sunt garantate 100%. Fiecare unitate de aer conditionat, indiferent daca acesta este un sistem central de aer pentru o casa, un sistem in ferestra, sau un sistem industrial va avea nevoie de service trimestial sau anual. Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare.

Asiguram service la cerere sau pe baza de abonamente sezoniere, lunare, pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati.

INTRETINERE

Diagnosticarea si verificarea periodica trebuie obligatoriu să includă verificarea presiunilor sistemului de racire. Spalare si curatarea condensatorului, testarea amperajului al compresorului, gresarea motoarelor ventilatorului, verificarea partilor mobile, constatarea eventualelor defecte.Fără verificarea si intretinere aer conditionat Bucuresti periodică a intalatiei de racire si incalzire, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.

Aceste lucruri ne invata că toate costurile de revizie aer conditionat sunt recuperate destul de repede iat economiile dvs. lunare la factura electrica va fi una considerabila.

O instalatie de racire care este întreţinut în mod corespunzător, va dezumidifica incaperea mult mai eficient decat o clima ne verificata si intretinuta la timp.

Elementul cele mai important la un aer conditionat pentru a răcii corespunzator este freonul.Un echipament de climatizare care are cu 10% mai putin agent de răcire va functiona impropriu si nu va racii sau incalzii incaperea dvs!

Asistenta telefonica:   +40 747 868 414